League Of Legends PvP.NET Patcher Kernel Çalışmayı Durdurdu Hatası Çözüm

League Of Legends PvP.NET Patcher Kernel Çalışmayı Durdurdu Hatası Çözümü

League Of Legends PvP.NET Patcher Kernel Çalışmayı Durdurdu Hatası Çözüm

League of Leqends oyununa gelen yeni güncellenmeler nedeniyle ortaya çıkan PVP.NET kernel çalışmayı durdurdu hatası sistem uyumsuzluğu veya donanım yetersizliğinin tetiklediği hatalardan birisidir. Bu hatanın birçok nedeni olabilir lakin genel tespit sonucu oluşturulmuş çözümlememiz %90 işe yaramaktadır. Bu çözümlemeyi uygularsanız bu hatayı tamamen ortadan kaldırabilirsiniz.

Bu sorunu nasıl düzeltmek istiyorsanız söylediklerimizi aşama aşama deneyiniz.
1. Aşama
Oyunu tamamen silip yükleyin ve yönetici olarak çalıştırmayı deneyin. Bu aşamada genel olarak sorun çözülür eğer çözülmezse diğer aşamaya geçin.
2.Aşama
C:\Riot Games\League of Legends\RADS\projects\lol_air_client\releases konumuna giriş yapın ve patch versiyonlarını göreceksiniz en son gelene girip releasemanifest ve S_OK ardından deploya giriniz.
lib (folder)
META-INF (folder)
mod (folder)
lolclient.exe (file
lolclient.swf (file)
locale.properties (file)
Hepsini silin....
Bu aşamadan sonra tekrar oyuna girmeyi deneyin eğer halen bu hatayı alıyorsanız diğer aşamaya geçebilirsiniz.
3.Aşama
C:\Riot Games\League of Legends\RADS\projects\lol_launcher  dizinine girelim ve lol_launcher isimli dosyayı silelim.
4.Aşama
Oyunun üzerine sağ tıklayıp uyumluluk sorunu giderme diyorsunuz. Oradan windowsun eski sürümlerini deneyerek çözümleme yapabilirsiniz.


Eğer yukarıdaki çözümlemeler işe yaramadıysa modemi kapatıp tekrar açın bu işlemden sonra oyuna tekrar giriş yapmayı deneyin bu da işe yaramadıysa yorum kısmına detaylı şekilde sorununuzu anlatırsanız size yardımcı olacağız.

Yorumlar

  1. Söykediklerinizin helsini denedim fakat bir sonuç alamadım. Modem açıp kapamayi da denedim yinede olmuyor. Nedendir ?

    YanıtlaSil

Yorum Gönder