Gta V Siyah Ekran Sorunu

                                                       Gta V Siyah Ekran Sorunu Çözüm

Gta V Siyah Ekran Sorunu

GTA V siyah ekran sorunu genel olarak karşılaşılan sorunlardan birisidir. Bunun en büyük nedeni bu hatanın çok kapsamlı olmasındandır. Donanım veya sistem yetersizliği bu sorunun ortaya çıkmasına neden olabilmektedir. Yaptığımız araştırmaya göre sunacağımız çözüm önerileri bu hatanın çözümlenmesini sağlayan önerilerdir. 

1 - Siyah ekran hatası ile karşılaşılmasının en büyük nedeni oyunun istediği sistem gereksinimlerini bilgisayarınızın karşılamaması durumunda ortaya çıkar.

2 - Ekran kartınızın güncel olmaması bu siyah ekran hatasına neden olabilir bunun için ekran kartınızın güncel olması gerekmektedir.

3 - Visual C++ nin yüklü olması ve güncel sürümde olması gerekmektedir. Bu sayede siyah ekran sorununu halledebilirsiniz.

4 - Direct-X programı bilgisayarınızda yüklü olmalıdır. Eğer yüklüyse sürümünü güncellemeniz gerekmektedir. Bu koşulları yerine getirirseniz siyah ekran sorununu ortadan kaldırabilirsiniz.

5 - Windows güncellemelerini yapmak bu sorunu ortadan kaldırmanıza yardımcı olabilmektedir.

6 - ( Bu yöntem bazı kişilerde işe yaramaktadır ) Oyunun exe' sine sağ tıklayın ve yönetici olarak giriş yapın bu sayede siyah ekran sorunu çözen oyuncular vardır.

7- Eğer oyununuz korsan ise güncel ve doğru bir crack ile siyah ekran sorununu çözebilirsiniz. 

8 -  GTA V güncellemelerini kesinlikle yapmanız gerekmektedir. GTA V güncel patch versiyonunu yüklerseniz bu gta v siyah ekran sorununu tamamen ortadan kaldırabilirsiniz.

NOT : Eğer siyah ekran sorununuz halen çözülmediyse yorum yapabilirsiniz bu sayede en kısa sürede siyah ekran sorunu hakkında sizlere online yardımcı olabiliriz.

Yorumlar

  1. GTA V Program çalışmayı durdurdu hatası orjinal

    YanıtlaSil
  2. Lütfen yardım edermisiniz

    YanıtlaSil
  3. EDERİM KARDEŞİM BENDEDE AYNI HATA VARDI BUGÜN HALLETTİM ekran kartını güncelle

    bende çözüldü directx falan yükle

    YanıtlaSil
  4. selam. oyun yükleme ekranı dolduktan sonra ekran sımsıyah oluyor ve şöyle bir hata veriyor. (OLOR MOD. Createdpixelshader : D3DERR_INVALIDCALL.) directx güncel vicual + var pc de ekran kartı güncel. daha önce calıştırıyordu oyunu sıldım 1 yıl sonra falan tekrar yukledım boyle bı hata verıyor. yardımcı olursanız sevinirim.

    YanıtlaSil
  5. abi daha kara ekran gelıyorr

    YanıtlaSil
  6. abi karşılamıyo benim bilgisayarada eskiden mostwanted açıyordu şimdi açmıyor ses geliyor ama ekran gelmiyor

    YanıtlaSil
  7. karşılamıyo diyonda eskiden açılıyordu

    YanıtlaSil
  8. Merhabalar oyun açılırken tüm fotoları resimleri falan görüyorum alt yazıları görüyorum ancak oyuna girdikten sonra ekran siyah alt yazılar okunsada sadece soldaki haritayı görüyorum ekran siyah kalıyor

    YanıtlaSil

Yorum Gönder