Wolfteam T10060 hatasi çözümü

wolfteam-hata-ve-cözüm

Wolfteam T10060 hatasi çözümü

Wolfteam T10060 çözümü için verilen hata çözümlemelerini aşama aşama uygulayın her aşamadan sonra oyuna giriş yapmayı deneyin..

✓ Wolfteam simgesine sağ tıklayarak ''özellikler'' sekmesi - uyumluluk bölümünün varsayılan olarak ayarlı olup olmadığını kontrol etmelisiniz.
✓ Bilgisayarınızı ve modeminizi kapatıp tekrar açmayı deneyin.
✓ DNS ayarlarınızı otomatik hale getirmelisiniz . Bunu yapmak için

Ağ Bağlantıları  > Yerel Ağ Bağlantısı Sağ Tık  > Özellikler  > TCP4 Sağ Tık > DNS ayarlarını otomatik olarak ayarla kutucuğunu işaretlemelisiniz.

✓ Virüs programınızdan wolfteam oyununu güvenli olarak işaretleyin bunu yapamazsanız virüs programınızı çevrimdışı yapın. Bu işlem güvenlik duvarı içinde geçerlidir.
Başlat >denetim Masası > güvenlik veya Windows Güvenlik Duvarı ayaları.

✓ Bu sorunu önceden almıyorsanız sistem geri yükleme ile oyunun sorunsuzca oynadığınız zamana dönebilirsiniz. Sistem geri yüklemek için.

başlat > programlar>donatılar >sistem araçları >sistem geri yükleme tıklayın ve oyunu sorunsuz oynadığınız zamana geri yükleyin işlem bittikten sonra oyunu sorunsuzca açabilirsiniz.


eğer bu aşamada işe yaramadıysa oyunu tamamen silin ve sitesinden güncel setup indirerek tekrar yüklemeyi deneyebilirsiniz.

Wolfteam T10060 Sunucu bağlantısı kesildi hatasını halen çözemediyseniz yorum yaparak sorununuzu en ayrıntılı şekilde bildirin en kısa sürede size yardımcı olabiliriz.

Yorumlar

  1. dediginiz işlemlerı yaptım oyunu tamamen 3 kez silip indirdim hala aynı sorun mevcut yardımcı olan arkadasa 20 tl degerınde joy para verıcem

    YanıtlaSil

Yorum Gönder