GTA IV kasma sorunu çözümü



gta-4-kasma-sorunu


GTAIV Kasma sorunu genel olarak oyundan kaynaklı bir problemdir. Bu sorunun çözümü GTA V ile benzerlik göstermektedir. Bunun için GTA V kasma sorunu isimli konumuza ilk olarak göz atmanızı öneriyoruz tıklayınız. Bunun için fazla detaya girmeden GTA IV kasma sorunu için yapmanız gerekenleri aşama aşama söyleyeceğim yapılan işlemlerden sonra oyununuzda kesinlikle kasma problemi yaşamayacaksınız. Anlatılan çözümlerin hepsi denenmiş ve sorunun giderilmesini sağlamıştır.

Şunu ilk olarak belirtmek istiyorum GTA IV sistem özelliklerinizin oyun gereksinimlerini karşılamasına rağmen kasma sorunu ile karşılaşıyorsanız bunun nedeni oyunun güncel patch versiyonu ile oynanmamasından kaynaklanmaktadır. Oyun için gerekli olan güncellemeyi kesinlikle yapmak zorundasınız.

GTA IV Kasma sorunu için ilk olarak yapılması gerekenler :

✓ GTA IV Update patch 1.0.7.0 versiyonunun indirilerek kurulması gerekir.
✓ GTA IV patch 1.0.7.0 versiyonuna uygun crack atılması gerekir.
✓ GTA IV için gerekli olan direct X ,Microsoft visual , net framework gibi gerekli olan programları yüklü değilse yükleyin.

Bu aşamaları sorunsuz şekilde uyguladıysanız oyuna girerek kasma sorununuzun düzelip düzelmediğine bakın eğer halen devam ediyorsa diğer aşamalara geçelim.

Yukarıdaki patch kurulumu oyundaki kasma sorunu vb. oyun hatalarını tamamen ortadan kaldıran bir çözüm önerisidir.

✓ İşletim sisteminizi ayarlardan performans moduna alın.
✓ Ekran kartınızı ayarlardan performans moduna alın.
✓ GTA IV giriş yapın ve grafik ayarlarını düşürün.

Bu işlemlerden sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın ve oyuna giriş yapın kasma sorununuz %95 çözülecektir eğer halen devam ediyorsa iki ihtimal var ya gerekli sistem gereksinimlerini bilgisayarınız karşılamıyor yada bilgisayarınızın temiz bir formata ihtiyacı var eğer format atabilme imkanınız varsa bilgisayarınıza format attıktan sonra size anlattığımız aşamaları teker teker uygulayın bu sayede kasma sorununu tamamen ortadan kaldırabilirsiniz.

GTA IV kasma sorunu ile ilgili sorunlarınızı yorum yaparak paylaşabilirsiniz en kısa sürede size bu konuyla ilgili geri dönüş sağlayacak ve elimizden geleni yapacağız. iyi oyunlar diliyoruz.

Yorumlar

  1. Hocam
    8 GB RAM
    Pentium 2.20 GHZ
    200 GB HDD
    1 GB Intel HD Graphics 3000
    Win7 64 Bit Home Basic Casper Nirvana Notebook ile her şey fullde çok rahat oynarken drop bile girmezken
    W10 Pro 64 Bit
    8 GB RAM
    I5 2.8 GHZ
    2 GB AMD RADEON 7650 M ile Lowdada En yüksektede aynı şekilde kasıyor.GTA V`i mediumda çok 40-50 FPS aralığında oynayabiliyorum lakin GTA IV`te geceleri drop gündüzleri ise oynanmayacak kasıyor.GTA V sıktı IV`a tekrar başlayayım dedim.Lakin :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. RAM 8 EKRAN KARTO HD GRAPICH 1.88 GB 500 HARD DISK WINDOWS 10 64 BİT KASARMI KARDESIM

      Sil

Yorum Gönder